STZ

ITF WTT J2 SLOVAK JUNIOR INDOOR 2022
DEJISKO: NTC aréna, Bratislava TERMÍN: 12. - 16. januára 2022
CHLAPCI: KVALIFIKÁCIA 24 hráčov, HLAVNÁ  32 hráčov, ŠTVORHRA 16 dvojíc
DIEVČATÁ: KVALIFIKÁCIA 24 hráčok, HLAVNÁ 32 hráčok, ŠTVORHRA 16 dvojíc

LIVE STREAM

LIVE STREAM

Prenos aktuálnych zápasov.

Partneri

Peugeot
STZ
Seekersport
iFortuna

AKTUALITY / News

Šramková jednotkou aj na druhom turnaji

Dátum: 22. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Rebecca Šramková (na snímke) bude najvyššie nasadenou hráčkou vo dvojhre aj na druhom turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Okrem nej sa priamo do hlavnej súťaže dostala aj šestka pavúka Chantal Škamlová. Obe nasadené hráčky si v úvodnom kole zmerajú sily s kvalifikantkami. Vďaka voľnej karte od Slovenského tenisového zväzu štartujú v hlavnom pavúku aj Romana Čisovská, Katarína Kužmová, Eszter Méri a Nina Vargová. Ďalšie domáce tenistky sa do hlavnej súťaže môžu prebojovať z kvalifikácie.

Vo štvorhre je najvyššie nasadená Chantal Škamlová po boku Jesiky Malečkovej. Slovensko-český pár má v prvom kole voľný žreb.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

VÝSLEDKOVÝ SERVIS 22. 3. 2021

Dátum: 21. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

1. KOLO KVALIFIKÁCIE/ 1ST ROUND QUALIFYING

Alexandra Vasiljevová (Rus.) - Nicole Gadient (Švajč.-11) 2:6, 0:3 skr.
Martina Pradová (ČR-6) - Chiara Girelliová (Tal.) 6:3, 3:6, 10-4
Anna Ozerovová (Lot.) - Alina Michalitschová (Rak.-16) 6:3, 6:4
Denisa Hindová (ČR-2) - Janika Kusy Alzugarayová (Guatem.) 6:1, 6:2
NIKOLA DAUBNEROVÁ (SR) - Lilly Elida Hasethová (Nór.-9) 7:6(2), 0:6, 11-9
Bojana Klincová (Švajč.-1) - IRINA BALUS (SR) 3:6, 0:6
MIA CHUDEJOVÁ (SR) - Sylvie Zundová (Lichten.-13) 4:6, 5:7
SALMA DRUGDOVÁ (SR) - ALICA RUSOVÁ (SR) 4:6, 0:3 skreč.
Lucie Petruželová (ČR-8) - YVONNA ŽUFFOVÁ (SR) 4:6, 5:7
SOFIA MILATOVÁ (SR-7) - Maria Tomová (Rum.) 6:3, 3:6, 10-8
Veronika Vlkovská (ČR-5) - ANIKA JAŠKOVÁ (SR) 1:6, 6:4, 6-10
Nika Novikovová (Litva) - Adriana Rajkovičová (Chorv.-12) 3:6, 4:6
Margarita Ignatjevová (Lot.-3) - NINA ĎARMATIOVÁ (SR) 6:2, 6:4
TIMEA JARUŠKOVÁ (SR-4) - MARTINA MARUŠINOVÁ (SR) 5:7, 6:2, 10-8
NATÁLIA SLABÁ (SR) - Warona Mdlulwaová (JAR-14) 6:3, 6:2
LAURA BÉREŠOVÁ (SR) - LAURA SVATÍKOVÁ (SR-10) 1:6, 2:6
 

Čítať ďalej...

V kvalifikácii štrnásť Sloveniek

Dátum: 21. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

V kvalifikácii druhého turnaja ITF WTT W15 v Bratislave (22. - 28. marca) sa predstaví štrnásť domácich hráčok. V prvom kole eliminácie si zahrá osem Sloveniek, ktoré sa do pavúka dostali priamo (Laura Bérešová, Laura Svatíková, Nina Ďarmatiová, Timea Jarušková, Martina Marušinová, Natália Slabá, Sofia Milatová, Alica Rusová) a šesť hráčok, ktorým Slovenský tenisový zväz udelil voľnú kartu (Mia Chudejová, Nikola Daubnerová, Salma Drugdová, Yvonna Žuffová, Irina Balus a Anika Jašková). Kvalifikačné boje začínajú prvým kolom v NTC aréne v pondelok od 10.00 h.

Čítať ďalej...

Víťazkou dvojhry Češka Nosková

Dátum: 21. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Česká tenistka Linda Nosková sa stala víťazkou dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Vo finále si poradila s krajankou a nasadenou trojkou Terezou Smitkovou, ktorú zdolala 4:6, 7:6(4), 7:5 za 155 minút. Šestnásťročná hráčka získala svoj prvý titul vo dvojhre medzi ženami na okruhu ITF.

Talentovaná hráčka musela viackrát otáčať vývoj finálového stretnutia. So Smitkovou prehrávala 4:6, 4:5 s brejkom dole, no druhý set napokon dotiahla do tajbrejku, ktorý dokázala vyhrať. Ďalší veľký obrat prišiel v sete treťom. Nosková prehrávala 2:5, odvrátila dva mečbaly súperky a piatimi víťaznými hrami za sebou otočila stretnutie vo svoj prospech.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Katarína Kužmová skončila v semi

Dátum: 20. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Katarína Kužmová nezabojuje o titul vo dvojhre na prvom turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Držiteľka voľnej karty ťahala v semifinále za kratší koniec v súboji so šestnásťročnou Češkou Lindou Noskovou. Zverenka trénera Jána Sabovčíka a kondičného Ladislava Olasza jej podľahla 5:7, 4:6 za 85 minút. Devätnásťročnej hráčke NTC nepomohlo k víťazstvu ani 10 es. Súperke ponúkla štyri brejkbalové možnosti a tá bola v ich premieňaní stopercentná. Nosková zabojuje na bratislavskom turnaji o svoj prvý singlový titul medzi ženami na okruhu ITF.

Všetky dôležité informácie, program, pavúky, výsledky, fotografie, livescore a livestream nájdete na oficiálnej stránke turnaja www.itfwttba.sk.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Šramková nezabojuje o titul

Dátum: 20. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Rebecca Šramková sa neprebojovala do finále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Jednotka turnaja nestačila v semifinálovom zápase na tretiu nasadenú Češku Terezu Smitkovú a podľahla jej 4:6, 6:7(5) za 130 minút. Zverenka trénera Michala Mertiňáka a kondičného Dávida Olasza viedla v úvodnom sete bohatom na brejky 2:0, 3:2 aj 4:3, no napokon v ňom ťahala za kratší koniec.

V druhom dejstve sa obraz hry zmenil, každá hráčka prišla o svoj servis iba raz a o víťazke sa rozhodovalo v tajbrejku. Ten sa v závere priklonil na stranu českej hráčky. Dvadsaťštyriročná Bratislavčanka tak v NTC aréne nezabojuje o svoj jedenásty singlový titul zo ženského okruhu ITF.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Víťazkami štvorhry Malyginová s Robbeovou

Dátum: 20. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Estónsko-francúzska dvojica Elena Malyginová s Alice Robbeovou získali titul vo štvorhre na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Vo finále si poradili so slovinsko-chorvátskym párom Nina Potočniková, Iva Primoračová a zvíťazili 7:6(2), 6:2 za 91 minút. Pre Malyginovú je to štvrtý deblový titul medzi ženami na okruhu ITF, dvadsaťročná Francúzka Robbeová sa teší zo zisku prvého titulu.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Čisovská v debli bez finále

Dátum: 19. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Romana Čisovská s Lotyškou Kamillou Bartoneovou sa neprebojovali do finále štvorhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Nad ich sily bola slovinsko-chorvátska dvojica Nina Potočniková, Iva Primoračová, ktorej podľahli 4:6, 3:6 za 73 minút.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Šramková zabojuje o finále, Škamlová nie

Dátum: 19. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Rebecca Šramková (na snímke) sa prebojovala do semifinále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Nasadená jednotka si vo štvrťfinále poradila s Nórkou Malene Helgovou a vo vyrovnanom zápase ju zdolala 6:3, 6:7(7), 7:6(3) za 190 minút. Dvadsaťštyriročná hráčka NTC viedla 6:3, 5:3 a pri svojom servise mala tri mečbaly v rade. Toto vedenie však nevyužila, druhý set prehrala v tajbrejku a o víťazke sa napokon rozhodovalo až v samom závere tretieho dejstva. Šramková zaznamenala v zápase 14 es a využila päť z jedenástich brejkbalov. O svoj servis prišla trikrát.

Zverenka trénera Michala Mertiňáka a kondičného Dávida Olasza si v sobotnom semifinále zmeria sily s Češkou Terezou Smitkovou. Tá si vo štvrťfinálovom dueli poradila so Chantal Škamlovou 6:4, 6:3 za 94 minút.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Kužmová prvou semifinalistkou

Dátum: 19. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Katarína Kužmová sa stala prvou semifinalistkou dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Jej štvrťfinálová súperka Weronika Baszaková z Poľska na zápas nenastúpila. Pre zdravotné problémy osemnásťročnej Poľky včera spolu s Kužmovou nenastúpili ani na štvrťfinále štvorhry. Zverenka trénera Jána Sabovčíka a kondičného Ladislava Olasza sa v súboji o finále stretne so šestnásťročnou Lindou Noskovou z Českej republiky.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Čisovská s Bartoneovou do semifinále štvorhry

Dátum: 18. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Romana Čisovská s Lotyškou Kamillou Bartoneovou postúpili do semifinále štvorhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Vo štvrťfinálovom zápase zdolali lotyšsko-českú dvojicu Margarita Ignatjevová, Linda Nosková a zvíťazili 7:5, 6:1 za 70 minút. Osemnásťročná zverenka trénera Jána Sabovčíka je jedinou domácou hráčkou, ktorá ešte vo štvorhre pokračuje. Katarína Kužmová po boku Poľky Weroniky Baszakovej vo štvrtok na svoj štvrťfinálový duel proti slovinsko-chorvátskej dvojici Potočniková, Primoračová nenastúpili.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Škamlová ďalej, Jarušková vypadla

Dátum: 18. 03. 2021     sekcia: AKTUALITY / News

Chantal Škamlová (na snímke) sa prebjovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave. Ôsma nasadená zvíťazila v maratónskom zápase nad Francúzkou Alice Robbeovou 6:4, 6:7(2), 6:3 za takmer tri hodiny. Zverenka trénera Michala Ďurovca si v súboji o postup do semifinále zmeria sily s treťou nasadenou Češkou Terezou Smitkovou. Tá si vo štvrtkovom osemfinále poradila s kvaifikantkou Timeou Jaruškovou, ktorú hladko zdolala  6:3, 6:1 za rovnú hodinu.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...